Welkom

Welkom bij Incredible-life. Misschien vraag jij je af wie er achter Incredible-Life zit en waarom ik deze blog ben begonnen.

Wie is Sarina ?

Vrouw, moeder, zeemansvrouw, hypnotherapeut, onderneemster. Met een grote passie voor voeding, gezond leven. Genieten van het leven en daar alles uithalen. Positief, flexibel, beetje eigenwijs en zeer leergierig. Zomaar enkele woorden die van mij op toepassing zijn.

Wie ben ik professioneel?

Wanneer je naar mijn werk kijk zou ik mijzelf als volgt voorstellen: Hoi ik ben Sarina, als hypnotherapeut verbonden aan het “Hypnose Centrum Nederland “. In mijn eigen praktijk “Hypnotherapie Maas & Waal” begeleid ik dagelijks mannen en vrouwen met overgewicht, burn-out, overgang en stress gerelateerde klachten.

Waarom Incredible-Life

Maar al te vaak merk ik dat men, op zoek naar goede adviezen over bijvoorbeeld voeding of mindfullness, verdwaalt op internet. De een raadt dit aan, de ander dat. Erg verwarrend! Ook wordt er vaak niet begrepen waarom iets goed voor je is. Bijvoorbeeld koolhydraatarm eten wat ik vaak aanraad in mijn praktijk, waarom is dat gezond voor je?

Met Incredible-life wil ik jou voorzien van eerlijke, gedegen informatie. Ik geef tips over websites met goede menu’s of waar je mindfullness kan leren. Je krijgt hele hoop achtergrond informatie over voeding, burn-out, overgang en stress gerelateerde klachten. Want om overgewicht, burn-out, overgang en stress gerelateerde klachten goed aan te pakken moet je naar het totaal plaatje kijken. Gezonde voeding, emoties, vaste patronen en overtuigingen zijn allemaal factoren die meespelen.

Enjoy!