Verjaardagsfeestje

Zoon geeft vandaag een verjaardagsfeest. ” Sweet Sixteen”. Hij is druk bezig het versieren van de kamer en het klaarzetten van het drinken en eten. Totaal niet gehinderd door de gedachte is het wel gezond? Kom ik hier van aan? Zijn enige focus ligt op het feestje. Komt iedereen wel? Wordt het gezellig?

Hoe anders gaat dat wanneer je ouder wordt. Behalve dan de zorgen of iedereen wel komt heb je er plots een hele hoop andere zorgen erbij. Want wat moet je nou? Je bent zo goed bezig met de lijn en je wilt dat niet laten verpesten door een verjaardag. Maar om nou de hele avond te lopen knagen op een wortel is ook zo ongezellig.

De beste hapjes wanneer je wilt afvallen

Inmiddels draai ik mijn hand niet meer om voor een feestje of een verjaardag. Ik ben er achter gekomen wanneer je koolhydraatarm dieet volgt een verjaardag eigenlijk heel simpel is. Er zijn genoeg lekkere hapjes en drankjes die je wel mag hebben! Ben jij benieuwd wat voor drankjes en hapjes jij zonder schuldgevoel kan eten of drinken?

Gratis checklist voor een Feestje

Schrijf je in voor mijn GRATIS Checklist ” Een feestje vier je zo” en ik stuur je de checklist meteen toe. Hier staan alle hapjes en drankjes op inclusief hoe je ze maakt en welke ingrediënten je hier voor nodig hebt.

Meld je aan voor de gratis checklist " Een feestje vier je zo!"

Gratis recepten voor feestelijke hapjes en drankjes voor een verjaardag

Wil je graag afvallen maar weet je niet hoe je op een gezonde manier kan beginnen? check dan het gratis afslank weekmenu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *