Gezond Afvallen

Tips Voor Gezond Afvallen Zonder Honger: Plan + Weekschema 

Snel afvallen zonder honger is veelgehoorde wens. Ben je jouw overgewicht zat? Wil jij je weer fitter voelen? Of had je met oud en nieuw al het goede voornemen om aan afvallen te beginnen? Vind je het lastig om te beginnen? Helemaal in combinatie met een gezin? Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Je hoeft geen honger te lijden om af te vallen! Wil jij ook snel beginnen met verantwoord af te vallen zonder te jojo-en? Volg deze onderstaande tips met weekschema en je bent in no-time dat extra gewicht kwijt. 

Snel gezond afvallen met het juiste plan

Vaak beginnen mensen met afvallen, zonder dat ze er echt een duidelijk doel bij hebben en een plan om dat doel te bereiken. Als je besluit dat je wat kilo’s kwijt wilt, of dat er nu vijf zijn of 20, is het belangrijk dat je een doel voor ogen hebt. In je doel beschrijf je het gewicht wat jij wilt en wat de voordelen zijn van dat doelgewicht, zoals het kunnen passen in een andere maat of je lekker voelen in je bikini. Bijvoorbeeld snel afvallen rond je buik. Wees realistisch als je je doel bepaalt, niks is frustrerender dan een doel wat je nooit kan bereiken. 

Persoonlijk afvalplan

De volgende stap is het vaststellen van jouw persoonlijke afvalplan. Ga je vooral gezonder of ga je ook meer sporten? Om snel gezond af te vallen is een voedingsplan met weinig koolhydraten en voldoende vetten aan te raden. Onderstaand schema is een voorbeeld van een dieetschema voor een week wat je kan gebruiken als basis voor jouw afvalplan. In dit schema komen de belangrijkste voedingstoffen aan bod. Hierbij wordt ook de nadruk gelegd op koolhydraatarm diëten. Door dit schema in grote lijnen te volgen kan je starten met snel afvallen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen tegenwerken?

Doe deze gratis test en ontdek je “afval IQ”

Voorbeeld koolhydraatarm weekmenu voor gezond gewichtsverlies 

Hieronder vind je een voorbeeld weekschema voor gezond dieet. Dit afvalplan is ontwikkeld door Oscar Helm en het zijn echt super lekkere recepten waarmee je echt snel resultaat gaat krijgen! Natuurlijk zijn de recepten simpel te maken en kan je hele gezin mee eten! Met deze tips gaat het jou zeker lukken om af te vallen.

Na de eerste week gezond dieet volgen

Bij dit schema kan je natuurlijk zoveel water drinken als jij wilt.Dit schema is gebaseerd op LCHF. Dat betekent, weinig koolhydraten en meer gezonde vetten. Je zult merken dat je tijdens deze week gaat afkicken van de suiker, hierdoor kan je de eerste dagen last krijgen van wat hoofdpijn en/of grieperig gevoel maar nadat je eenmaal afgekickt bent voel jij je veel fitter dan voorheen. De weegschaal zal na deze week zeker een paar kilo minder aangeven ! Maak je eigen plan als je snel gezond wilt afvallen en houd je doel voor ogen. 

Voel je zelf snel fitter en slanker met simpel te maken gezonde afvalrecepten

 Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.
In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel risicovrij 60 dagen uitproberen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *